CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR.

Friday 8 April 2016

Haos, numele tău este Angela Merkel!


În ce haos incredibil a aruncat cancelarul Germaniei, Angela Merkel (foto), întreg continentul european! În loc să se bucure de pensie și să hrănească bobocii de gâscă la marginea drumului, frau Merkel are pretenția că face politică și deschide, fără o minimă verificare, un "coridor european" pentru zeci sau sute de mii de așa-ziși "refugiați" sosiți din țări fără războaie, dar pline de terorism islamic.

Priviți cu atenție știrea de ziar alăturată, explodată în presa britanică: a început returnarea migranților din Grecia către Turcia, în baza unei înțelegeri politice anterioare a Turciei cu Uniunea Europeană. Surpriză, însă: primii refugiați trimiși înapoi de Grecia nu sunt din Siria sau Irak, adică din țări afectate de război, ci din... Pakistan. Pakistan, o țară afectată din plin de terorism, prin grupurile de alienați religioși ai Islamului care sunt active acolo. Da, dar această țară nu are război civil, iar acei "refugiați" nu aveau ce căuta prin urmare în Grecia.

Apare firesc întrebarea: câți musulmani radicali din țări neafectate de război, neverificați, au intrat deja în Europa, prin politica stupidă a lui Merkel și a sprijinitorului său inițial, președintele francez Francois Hollande? Serviciile europene avertizau încă de acum câteva luni că printre refugiații sirieni s-au strecurat zeci sau sute de mii de oameni din state musulmane neafectate de război, nu are  nimeni cifre exacte. Mulțumim, tante Angela, știam că nu o să răspunzi. (foto- australianationalreview)

No comments: