CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Saturday, 30 July 2016

Atac rasist împotriva a trei muncitori străini- un român și doi polonezi, la poarta stadionului Etihad Manchester city (5891 views)

Un britanic a atacat rasist doi polonezi și un român la intrarea în stadionul Etihad Manchester city, lângă poarta W. Individul le-a spus celor trei muncitori străini să se întoarcă în țările lor și a adresat insulte.  Atacatorul- aprox. 25 ani și 1.72 cm înălțime, negru, constituție astenică, descris ca fiind posibil sub influența drogurilor, a furat un obiect din inventarul firmei contractoare pentru care lucrau cei trei - pe care l-a aruncat, apoi a dispărut după un gard. Discuția a degenerat după ce britanicul a cerut țigări celor trei muncitori străini și a fost refuzat. Incidentul a fost filmat pe camerele de supraveghere ale stadionului, dar serviciile de securitate ale celebrului stadion (GforS) nu au reacționat și nu au părut interesate de incident, nici nu au anunțat poliția. Individul a ieșit netulburat pe una din porțile alăturate, fiind practic făcut scăpat de serviciul de Security. Atacurile împotriva străinilor (hate-crime) ulterioare Referendumului Brexit au cunoscut o creștere alarmantă în Marea Britanie, iar Guvernul și reprezentanți ai Justiției britanice au anunțat o înnăsprire a măsurilor luate împotriva atacatorilor. Stadionul Manchester City (foto) este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute din Marea Britanie.
foto MesBrit

No comments: