CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Thursday, 21 July 2016

Curiozități geografice: cu DNA, în Marea Britanie și cu Senatul României, la Rahova.(441 views)

Fotografia alăturată, în care DNA atenționează hoții, este recoltată în Lancashire și sugerează că Direcția Națională Anti-Corupție este cunoscută chiar și în Marea Britanie. La atâta notorietate, procurorii anti-corupție români ar putea rezolva ușor azi orice criză politică de pe Dâmbovița. Ar putea, de exemplu, să înființeze un "Senat din umbră" cu toți parlamentarii cercetați penal, ca o alternativă la actualul Senat. Dacă nu ar fi spațiu suficient la Palatul Parlamentului pentru toți "parlamentarii din umbră", ei ar putea să-și desfășoare ședințele de Senat direct la penitenciarul Rahova. E nevoie de un președinte pentru ședințe? Perfect! Dacă va fi găsit vinovat de judecători, actualul șef al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu (trimis în judecată de DNA pentru mărturie mincinoasă) ar putea să prezideze ședințele "Senatului din umbră" de la Rahova. Tăriceanu are experiență în prezidat ședințe de Senat. De atâta prezidat de ședințe, România a rămas de 27 de ani, ultima în Europa.


foto MESAGER BRITANIC


1 comment:

Ani Tudorache said...

Buna dimi daca ar fi dupa mine ar fi bine sa mai eliminam din numarul asa zisilor politicieni iar cei care ocupa functii mai inportante sa fie inlocuiti chiar si cu persoane din afara ! Parerea mea !! Mi e scarba si sila de figurantii care i si bat joc de tara noastra de legile in vigoare si de noi toti care muncim si ne chinuim sa traim decent ! Asta eeeee !