CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Thursday, 11 August 2016

Imagini cu individul care a atacat rasial un român și doi polonezi, la intrarea pe stadionul Manchester city din Marea Britanie.(VIDEO) (904 views)

"Mesager Britanic" publică imagini cu individul care a atacat rasial trei muncitori străini- doi polonezi și un român de la o firmă-contractor a arenei sportive, la intrarea în stadionul Manchester city, Etihad. Reamintim că sâmbătă, 30 Iulie a.c., un individ de culoare, constituție astenică, tuns scurt (ras), în vârstă de cca 23-25 ani, a adresat insulte și a atacat rasist doi polonezi și un român la intrarea pe stadionul Etihad Manchester city, lângă poarta W. Individul le-a spus celor trei muncitori străini să se întoarcă în țările lor și a adresat insulte. În  Marea Britanie o astfel de agresiune poate fi pedepsită extrem de sever, este vorba de ura de rasă sau de naționalitate. Atacatorul a furat un obiect din inventarul firmei contractoare pentru care lucrau cei trei - pe care l-a aruncat, apoi a fugit după ce și-a acoperit fața, dispărând după un gard. Discuția a degenerat după ce individul a cerut țigări celor trei muncitori străini și a fost refuzat. Incidentul a fost filmat pe camerele de supraveghere ale stadionului, dar serviciile de securitate ale celebrului stadion (GfourS) nu au reacționat și nu l-au reținut. Individul a ieșit netulburat pe una din porțile alăturate, fiind practic "scăpat". Atacurile împotriva străinilor (hate-crime) ulterioare Referendumului Brexit au cunoscut o creștere alarmantă în Marea Britanie, iar Guvernul și reprezentanți ai Justiției britanice au anunțat o înnăsprire a măsurilor luate împotriva extinderii xenofobiei și rasismului. Stadionul Manchester City este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute din Marea Britanie, fiind considerat un templu al toleranței promovate prin sport.
imagini- exclusiv MesBrit

1 comment:

Lascar Florin Vranceanu said...

Nu Vă Speriați și Nu faceți Inimă Rea" Românilor, Degeaba: Din Experiența mea De Dialog cu Cetățenii Din Peste 200 de Țări:-Eu Știu că Există Uscături și Rasiști în Toate Țările Lumii, Fără Nici o Excepție!
***************
Omul este și Bun și Rău: Depinde ce Pagină a Sufletului Și-o Deschide
Guvernanții au Greșit Grosolan în U.K.