CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR.

Sunday 21 August 2016

Scrisoare către premierul României, Dacian Cioloș. Berevoiești, Bereplătești.(880 views)

Cioloș, este doar umilința că la un moment dat, am împărțit aceeași țară cu prefectul tău de la Argeș, cu primarul de la Berevoiești, cu șeful poliției de la Berevoiești, cu șefii serviciilor "speciale" de la Argeș, cu șefii Inspectoratului silvic de la Argeș, cu șefii Protecției Copilului de la Argeș sau al vreunei agenții pentru persoane cu handicap, cu șefii bisericilor locale: toți ăștia nu au știut că, timp de 8 ani de zile, sub nasul lor, două clanuri de rudari au organizat la Berevoiești un târg de sclavi cum numai teroriștii islamiști de la Stat Islamic și Boko Haram mai organizaseră. Timp de 8 ani, în țara numită România, la Berevoiești, a funcționat un târg de sclavi asemănător celor organizate de islamiștii din Africa și Asia- cu prețuri pe cap de sclav, cu căutări la dinți, cu tortură, alienare și înfometare.

Trimitem această scrisoare, Dacian Cioloș, numai din umilința că, la un moment dat am împărțit aceeași țară cu oamenii de la Berevoiești, toți acei oameni simpli care au știut barbaria din comuna lor dar care timp de 8 ani și-au renegat condiția de om vorbitor, și-au reprimat nevoia de dreptate sau instinctul de milă, de solidaritate, de dragoste.  Din frică sau nepăsare, oamenii ăștia și-au continuat traiul de vierme de mătase, cocoțați în pomul numit Berevoiești. Cioloș, în Marea Britanie, dacă un om își lovește câinele, vecinul va anunța inevitabil poliția, iar un magistrat îl va trimite la închisoare. Pe cel ce a lovit câinele. În România, la Berevoiești, începând din 2008, nu câini, ci o mulțime de oameni înfometați- sclavi, Cioloș, sclavi autentici- au fost loviți și purtați în lanțuri pe ulițe de două clanuri de rudari, dar lumea a tăcut și a acceptat.

Momentul descoperirii rețelei de sclavi de la Berevoiești ne-a revelat tuturor două lucruri, esențiale lucruri- Berevoiești nu este propriu-zis o comunitate, ci doar o adunătură de țoale și oameni, iar România nu este propriu-zis o țară, ci doar o improvizație cu pretenții de stat unitar, național și indivizibil, cu funcționari publici care devin activi doar de două ori pe lună: la avans și la lichidarea de salariu. Eventual, și la primirea unei șpăgi. Căci salariile multora dintre acești oameni ai tăi sunt plătite în timp real, și nu cu 8 ani întârziere. La Berevoiești, începând din 2008, clanurile Feraru și Rancea au ținut în sclavie oameni vulnerabili, i-au abuzat, torturat, unii dintre ei au murit din cauza rănilor, suferințelor și extenuării. Oamenii au fost purtați legați pe ulițe, au fost încătușați în colibe, au fost trimiși să taie lemne în pădurile altora sau să cerșească pentru prosperitatea celor două familii de primitivi din satul Gămăcești, au fost vânduți ca sclavi prin piețele publice locale- cum se întâmpla odinioară prin Roma antică. După 8 ani, după doar 8 ani, Cioloș!, autoritățile publice au aflat, iar sclavii au fost eliberați.


Cioloș, intuiești, precum prim-ministru, că de la Berevoiești încoace, calitatea României de membru cu drepturi egale al Uniunii Europene devine un eufemism. Occidentul râde în barbă, Berevoiești anulează visul european al României și ne arată, la oglindă, că România de azi este doar o împărțeală între sclavi și stăpâni de sclavi, între prăzi și prădători. După Berevoiești, nimic nu va mai fi la fel, România apare ca o corabie de nebuni care încă navighează către Europa. Nicicând, niciunde, pe teritoriul comunitar european nu a fost raportat un caz asemănător, de o asemenea amploare, nicăieri în Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia sau Bulgaria nu a explodat un alt Berevoiești. Toți stăpânii de sclavi de la Gămăcești erau asistați social, hrăniți de la bugetul public dar primăria nu s-a obosit să verifice fiecare familie în parte. Opt ani au furat din pădurile locale, dar autoritățile tale au pus dispariția pădurilor pe seama lui Strâmbă-Lemne, uriașul din basme. Statutul României, de țară a trândăviei, Cioloș, pleacă din simpla trândăvie a sistemului tău public- poate de aceea România lor funcționează doar de două ori pe lună- la avans și la lichidarea de salariu.


Având rețele de sclavi funcționând la vedere, cu șeful Senatului, Popescu Tăriceanu, cercetat penal, cu șeful unuia dintre - să-i zicem așa- partidele importante, Liviu Dragnea, condamnat penal, cu fost premier Adrian Năstase, condamnat pentru corupție, cu un Parlament- prezent și trecut- împănat de șmecheri cu dosare penale, România își poate muta capitala direct la penitenciarul Jilava și poate negocia aderarea la Spațiul Schengen în celula 69. România ta, Cioloș, este ceea ce tolerează și va fi ceea ce nu pedepsește. 

Cioloș, dacă unii dintre bugetarii tăi sunt prea obosiți, acordă-le o pauză. Dacă ești prea ocupat, ar putea Procuratura sau un judecător să le acorde această pauză. Iar dacă nu ai staff suficient, care să facă munca, tu, Dacian Cioloș, adu-ți primari din Germania, polițiști din Marea Britanie, servicii secrete din Spania, prefecți din Franța, pădurari din Elveția și mai ales, judecători din China. Românii nu au emigrat doar pentru un salariu mai bun către Occident- ci au plecat spre țări care le-au oferit siguranță și domnia legii. Timp de 8 ani, oamenii de la Berevoiești l-au pierdut pe Dumnezeu pe drum. Tu să dai un ordin să pună la primărie un anunț cu "Găsitorului, bună recompensă". Iar de mâine, Dacian Cioloș, ca prim-ministru al României, să rogi un consilier capabil să numere câte alte Berevoieștiuri mai sunt în țară. Berevoiești, Bereplătești.
foto news.ro

No comments: