CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Monday, 19 December 2016

BREAKING NEWS- Atacul terorist islamist de la Nice (Franța), reeditat în Germania. 9 morți la un târg de Crăciun din Berlin. (1363 views)

Organizația islamistă teroristă Statul Islamic (ISIS), crescută mare și frumoasă începând din 2014, pe mandatul președintelui nord-american Barack Obama lovește din nou în Europa. Un camion a intrat în mulțime omorând 9 oameni și rănind alți 50, în timpul unui târg de Crăciun din Berlin (Germania). Conform presei americane, atentatul terorist- care ar implica un nativ cecen, este revendicat deja de Statul Islamic. Atacul este similar altor atentate islamiste recente. În iulie a.c., la Nisa (Franța), un camion condus de un islamist ISIS a strivit 86 de oameni. În SUA, în dec. 2015, pe când un cuplu de fideli ISIS de origine pakistaneză ce împușcaseră mortal 14 persoane la o petrecere de Crăciun din San Bernardino, erau vânați de poliție, Obama anunța că Statele Unite se află în afara oricărui risc terorist. Universul lui Obama trebuie să fie un loc foarte plăcut (dailywires.com).
foto japantimes

No comments: