CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR.

Friday 23 December 2016

Scrisoare către președintele țării, Klaus Iohannis. România nu este nici Consiliul Județean Teleorman, nici afacerea de Partid a lui Liviu Dragnea. (3022 views)

Klaus Iohannis, propunerea emisă de partidul penalului Liviu Dragnea ca postul de prim-ministru al României să fie ocupat de Sevil Shhaideh nu poate fi demnă pentru o negociere politică națională. Iohannis, România nu este moșia familiei Dragnea și nu este nici Consiliul Județean Teleorman. Iohannis, menirea ta este să respecți în primul rând interesele țării. Există personaje aflate vremelnic la cârma țării. Ele vin și pleacă, rămân în libertate sau sunt trimise la temniță. Țara rămâne și noi rămânem pe lângă dânsa

Iohannis, ca elemente ajutătoare, îți furnizăm următoarele informații. Liviu Dragnea, liderul PSD este condamnat la închisoare  cu suspendare pentru fraudă electorală și nu are practic statura morală de a sprijini o candidatură sau alta la postul de premier al României. În plus, potrivit presei dâmbovițene, potențialul prim-ministru al României Sevil Shhaideh este rudă prin alianță a lui Liviu Dragnea. Mai adăugăm că Liviu Dragnea este judecat în prezent, alături de soția sa Bombonica, într-un dosar care decriptează doar un fragment din mizeria politică a României. Procurorii anti-corupție susțin că Liviu Dragnea, ca președinte al Consiliului Județean Teleorman, a intervenit pentru ca două persoane să fie plătite aproape 6 ani la Direcția de Protecția Copilului, deși ele își desfășurau activitatea la sediul partidului lui Dragnea, PSD.

Iohannis, noi așa sperăm. România nu a ajuns o afacere de familie pentru Dragnea și România nu este nici Consiliul Județean Teleorman și nici moșia vreunui baron politic. Nu accepta propunerea PSD. Lasă-l pe Dragnea să meargă cu jalba la moșuleții simpatici de la Curtea Constituțională. Dacă e real că un corb la alt corb nu-i scoate ochii, va fi distractiv să aflăm cât de oarbă e Justiția lui Moș Gaga la Curtea care le veghează lor Constituția.

Klaus Iohannis, țăranii din imaginea de mai sus sunt stăpânii acestei țări. Dragnea și găștile afiliate vin și pleacă, în libertate sau la zdup. Țăranii aceștia rămân. Ei sunt talpa, fără ei mafiile politice post-decembriste ar fi dus România într-un rucsac să o vândă în vreun bazar oriental. Iohannis, să nu uiți asta când vei lua orice decizie politică vei lua.
foto MesBrit

No comments: