CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR.

Saturday 24 December 2016

Prin "omisiune", președintele nord-american Barack Obama distruge Spațiul Schengen. Tocmai când România obținuse acordul de aderare. (3030 views)

Europa este un "organism infectat" de terorismul islamic, iar atacul de la Berlin a revelat o dată în plus, faptul că Spațiul Schengen favorizează libertatea de mișcare a "cârtițelor" teroriste în interiorul UE.

Ca să recapitulăm. Mandatul președintelui nord-american Barack Obama a însemnat o aflare în treabă numită "politică externă", cu aproape 2 milioane de emigranți ilegali sosiți în Europa împinși dinspre conflictele din Irak, Siria, Libia și Africa, cu ascensiunea extremei drepte pe continent și cu un eșec total pentru Uniunea Europeană în obținerea (pentru state membre precum România) ridicării sistemului de vize spre Statele Unite. Mai nou, pentru că din rândul emigranților ilegali preluați dinspre Africa prin implicarea personală a cancelarului Germaniei, Angela Merkel (foto), au început să apară "cârtițele" organizației  teroriste sunnite Statul Islamic (IS) și să atace civili pe stradă, oficiali ai UE pun insistent sub semnul întrebării existența spațiului liber de circulație Schengen. Schengen este "instrument de creștere economică" dar a devenit și mijloc de propagare a terorismului islamic în Europa.

Europa nu mai este o zonă sigură, iar IS și-a transferat deja adepți pe continent, infiltrați printre refugiații chemați de Angela Merkel. Cu un UE care există doar pe hârtie, cu doi lideri slabi și indeciși- Angela Merkel și președintele Franței, Francois Hollande, și cu un Barack Obama care, între două tangouri, a lăsat de doi ani Statul Islamic să se întărească în voie, fără să îl tulbure cu vreo floare, Europa plutește acum la voia întâmplării și la mila președintelui-sultan Recep Erdogan care a promis că va opri (condiționat) în Turcia valul de refugiați ilegali. În contra-partidă, UE plătește cazarea taberelor și se angajează că va lăsa cetățenii turci să circule fără vize prin Europa. Ceea ce ar produce același efect fiindcă Turcia este infiltrată de teroriștii Stat Islamic încă de la ascensiunea grupului, în 2014, în Mosul- Irak.

State precum Marea Britanie (prin Brexit), Statele Unite, Rusia, China sau regatele arabe bogate din Golf rămân pratic neafectate de  uriașa migrație ilegală, în schimb Uniunea Europeană rămâne sub presiune pentru a primi mai mulți refugiați musulmani clandestini. Nimeni nu încearcă să ajute pe cei afectați de războaie la fața locului, în țările lor- fapt ce le-ar spori siguranța, prin eliminarea drumului pe mare. În plus, Alianța Nord-Atlantică NATO nu a dat niciun semn că ar fi interesată în controlul navelor-pirat și arestarea traficanților de carne vie care au adus milioane de oameni spre Italia sau Grecia în bărci din carton.

Pe 19 decembrie a.c., un terorist islamist a atacat șoferul unui camion ce transporta marfă din Polonia spre Germania. În confruntare, atacatorul a fost rănit dar a reușit să îl împuște pe șoferul polonez Lukasz Urban. Urcat la volanul camionului, islamistul a a demarat către Breitscheidplatz, un Târg de Crăciun popular în Berlin unde a strivit 12 persoane aflate pe trotuar- femei și bătrâni, rănind alte 48 de vizitatori ai Târgului. Profitând de întuneric, islamistul a fugit. Poliția a arestat inițial un emigrant pakistanez, dar s-a lansat ulterior în căutarea tunisianului Anis Amri, sosit ilegal în Germania în 2015. Fugit de la locul atacului, teroristul a fost hăituit și împușcat mortal de poliție la 1000 de mile distanță de Berlin, în Italia.

Cercetările au dezvăluit că individul fusese spălat pe creier de un predicator islamist, care i-a inoculat ura contra "necredincioșilor". Germanii acuză în prezent, faptul că Politica Ușilor Deschise către refugiați a Cancelarului Angela Merkel le-a pus orașele sub stare de risc. Ca minimă dovadă, berlinezii sunt sfătuiți de poliție, după atentat, să stea în case de Crăciun, fapt fără precedent pentru o țară ca Germania. Înainte de atacul de la Berlin, procurorii germani arestaseră un elev irakian în vârstă de 12 ani, radicalizat de Stat Islamic, care a încercat să arunce în aer Piața de Crăciun din Ludwigshafen.

În prezent, oficiali ai UE insistă vehement asupra faptului că Spațiul Schengen facilitează propagarea terorismului în interiorul UE și se cere deja reinstituirea controalelor de frontieră. Pentru cel puțin trei atacuri revendicate de Stat Islamic- la Paris, Bruxelles și Berlin, teroriștii au călătorit fără controale prin Spațiul Schengen. Căderea în dizgrație a Acordului Schengen vine la relativ puțin timp după ce premierul Dacian Cioloș fusese informat că România întrunește condițiile necesare aderării la Schengen (alături de Cipru și Bulgaria).

No comments: