CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Monday, 2 January 2017

BREAKING- Atacator îmbrăcat ca Moș Crăciun a asasinat 39 de oameni la o petrecere de Anul Nou din Istanbul (Turcia)(137 views)


În noaptea Anului Nou cel puțin doi atacatori înarmați cu pistoale-mitralieră Kalashnikov au pătruns într-un club exclusivist din Istanbul și au împușcat mortal 39 de persoane, rănind alte 70. Unul dintre atacatori purta, potrivit martorilor oculari, o haină roșie de Moș Crăciun. Agențiile de presă anunță că majoritatea victimelor provin din țări arabe sau din Turcia și celebrau sosirea Anului Nou, o sărbătoare care, potrivit unor oficiali din Turcia, este interzisă „adevăraților musulmani”. Potrivit Reuters, atacul ar fi fost revendicat de organizația teroristă Stat Islamic. Ținta atacului a fost bine aleasă, night-clubul Reina fiind extrem de popular printre turiștii străini sosiți în Istanbul, iar organizatorii estimează că la momentul atacului, aproape 600 de persoane se aflau în interiorul clădirii. Atacatorii au reușit să fugă, iar poliția a declanșat o operațiune amplă pentru capturarea lor.

No comments: