CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Saturday, 7 January 2017

Victor Ciorbea, Zodia Cancerului și vremea lui Penal- Vodă. În România.(2634 views)

Scenariul e simplu. Iei un umil numit Victor Ciorbea, de la o instituție-parazit numită Avocatul Poporului. Îi sugerezi că ar putea să sesizeze Curtea Constituțională cum că e legal ca oamenii care au cazier penal să poată ocupa funcția de prim-ministru. E aceeași Curte Constituțională care a favorizat în trecut penalul românesc ori de câte ori a putut, de ex. recenta dezincriminare parțială a abuzului în serviciu. Judecătorii de acolo sunt numiți politic, deci e greu de precizat câți bani ar da unii din ei pe spiritul Constituției în detrimentul celor care i-au dus acolo. Nu ar fi inutilă o cuantificare a profiturilor pentru țară aduse de Curtea Constituțională și nici dacă, prin unele decizii controversate, Curtea nu a costat țara mai mult decât ar fi costat-o un cutremur pe 7 grade Richter în munții Vrancei. 

Curtea Constituțională, cu judecători numiți politic va confirma foarte probabil că prim-miniștrii României pot avea condamnări penale la activ. Liviu Dragnea, cu condamnare penală anterioară pentru fraudă electorală, va deveni oficial prim-ministru. O mână se spală pe alta  și amândouă spală obrazul alianței PSD- ALDE. Obrazul țării rămâne pătat. Se numește șmecherie românească și nu au existat cazuri similae pe teritoriul UE. 

Un cancer se extinde. Sub pretextul democrației, în România se instaurează cu încetul autocrația găștilor de Partid controlate prin penali de genul Liviu Dragnea sau Popescu Tăriceanu. Caracatița poartă atâtea  capete câți oportuniști, sclavi în presă, fripturiști și fomiști  sunt, iar Penalul va deveni ca o mumă pentru țară. În România,„ condamnații penali vor deveni zei și funcționari superiori, problemele penale din CV vor deveni avantaje pentru orice candidat care se vrea angajat la Stat, arta de a fi șmecher și penal va fi predată la cursurile de  Democrație din facultăți, vor fi aprobate legi pentru adorarea penalilor și vor fi înălțate altare pentru șpăgi și sacrificii către penali, în față la Senatul lui Tăriceanu, la sediul PSD, la Guvern, la palatul Parlamentului etc. În prezent, găștile de Partid se luptă deja pentru distrugerea DNA și ANI iar în paralel, vor încerca impunerea prin lege a eliberării din pușcării a penalilor de la Partide, precum și stoparea sau măcar trimiterea spre imposibil a confiscării averilor ilegale. 

Pensionarii semi-senili care au votat alianța PSD—ALDE vor primi 2 lei în plus la pensie, iar România va rămâne iar la curul Europei, fără producție, fără exporturi, fără acces în spațiul Schengen din cauza salariilor prea mici, fără fonduri de stopare a inflației- la limitele promise către UE și fără bani de investiții în infrastructură- școli, spitale, autostrăzi sau măcar o extindere la hangarul numit Aeroportul Internațional Otopeni. În plus, fiindcă unii dintre oligofrenii din presă au susținut ceea ce un penal celebru numit Călin Popescu-Tăriceanu susținea fără dovezi- că investitorii străini din România fură, străinii îi vor da fanariotului Tăriceanu posibilitatea să creeze el locuri de muncă și se vor muta cu afacerile în alte țări. România va fi o țară fericită, cu judecători care au pensii speciale de vreo 100 milioane pe lună și cu bizoni de-ai noștri, verzi, din popor, formați și educați la școala Partidului sau la televiziunile Antena cum că hoțul nu e “hoț” ci e doar “descurcăreț”. Dacă nu vor avea ce mânca, măcar vor deschide televizorul să vadă niște țâțe și ceva circ la Antena 3. Doar 18% din poporul român a fost la vot, la ultimele alegeri parlamentare. Un procent și mai mic a votat alianța condusă cu penali PSD-ALDE. Așteptăm cu răbdare ziua când majoritatea tăcută, românul simplu și de bun-simț, sătul să stea la coada Europei și pentru care hoțul rămâne hoț și-n zi de Paște, va merge la Parlament să ceară socoteală generației de penali Liviu Dragnea- Călin Popescu Tăriceanu, precum și tuturor celor care până azi au considerat România doar un pretext pentru foloase necuvenite. Poate nu este vizibil dar ei, acești oameni de bun-simț, sunt cei care veghează cu adevărat la respectarea Constituției țării lor, iar acea zi nu este departe.

Foto- România- o țară de cerșetori la curtea Europei, cu guvernarea asigurată cu penali (foto MesBrit)

No comments: