CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Saturday, 7 January 2017

România, Țara Prazului- Răsare. Victor Ponta aduce mega-moschee la București când Germania vrea să închidă din moscheile sale și să expulzeze predicatorii urii (1292 views)


În timp ce Victor Ponta și gașca de la PSD trag să importe la  București o mega-moschee dinspre Turcia, vice-cancelarul Angelei Merkel, Gabriel Sigmar (foto) declară într-un interviu pentru publicația germană Der Spiegel că moscheile Salafiștilor islamiști din Germania trebuie închise, comunitățile aferente trebuie dizolvate, iar predicatorii islamiști expulzați (“cât mai curând posibil”). “Cei care încurajează violența nu pot să se bucure de libertatea religioasă”, a spus el, făcând aluzie la cazurile în care libertatea de religie invocată de  grupuri islamiste radicale poate fi folosită ca paravan pentru protejarea unor activități ostile statului sau altor comunități.
Gabriel Sigmar a adăugat că lupta împotriva terorismului islamist trebuie dusă și “în plan cultural”. Serviciile secrete din Europa occidentală avertizează de ani de zile că  multe moschei de pe teritoriul Uniunii Europene “spală-creiere” pentru viitorii teroriști (“radicalizează”, cum se exprimă cu eleganță jurnaliștii din Vest) și au funcții în recrutarea sau strângere de fonduri în folosul terorismului Islamic din Siria sau Irak. Turcia sau Regatele arabe bogate precum Arabia Saudită au fost de asemenea, acuzate frecvent de politicieni occidentali sau organizații civile că finanțează activitățile sau construcțiile islamiste din Europa. Grupul sunnit Stat Islamic (IS), crescut mare și extins prin ignoranța și pasivitatea administrației nord-americane Barack Obama a îndeplinit deja mai multe atacuri teroriste “totale” împotriva civililor din state ale Uniunii Europene (Germania, Franța, Belgia) soldate cu sute de victime.

Pesedistul Victor Ponta, care a fost să se trateze de sănătate într-o țară musulmană sunnită infiltrată puternic de IS, numită Turcia, nu a aflat probabil de toate aceste evenimente recente. Acum, că Partidul în frunte cu liderul lui suprem și penal Liviu Dragnea au câștigat alegerile, poate o să-i angajeze PSD lui Victor Ponta vreunul dintre pensionarii semi-senili care l-au votat, ca să-i citească zilnic ziarele: despre ce mai zice Gabriel Sigmar, vice-cancelar al Germaniei și mai ales, când e cel mai bine să cultivi prazul în zona Caracal. E bune niște cunoștințe despre praz, când ești șef la PSD, dă bine la CV. A nu se uita că până în Decembrie 1989, în România a fost șef suprem tot unul care se pricepea la praz.
foto- awdnews 

No comments: