CE NU CITEȘTI ÎN ZIARELE LOR. UN BLOG DE ANALIZĂ ȘI INFORMARE. ELEGANT, DIRECT, DEDICAT. LUMEA VĂZUTĂ PRIN OCHII DIASPOREI. ȘI INVERS.

Wednesday, 30 November 2016

Antena 3 a pierdut procesul cu euro-parlamentarul Monica Macovei. (1181 views)

Europarlamentarul Monica Macovei a anunțat printr-un Comunicat că a câștigat procesul împotriva televiziunii Antena 3- acest tonomat  color unde bagă fise familia Voiculescu. Macovei a cerut și va primi despăgubiri după ce a fost acuzată la Antena 3 că a arestat și anchetat oameni la Mineriada din 1990 fără ca procurorii- jurnaliști de la A3 să își poată demonstra afirmațiile.  Se vede treaba că Gâdea, Radu Tudor și gașca nu se plictisesc. Problema este că pensionarii semi-senili care ies periodic în Piața Victoriei să le atingă hainele s-ar putea deja să ajungă la o stare de saturație. În plus, atâta cheltuială cu procese pierdute ar putea să îl facă pe tătucul spiritual și material de la Antena 3, fostul informator al Securității Dan Voiculescu (aflat la închisoare pentru acte de corupție) să își mai caute un job. După liberare. Un job part-time de copist la Biblioteca Academiei n-ar fi rău pentru Voiculescu, care cică a scris până acum 11 cărți pe perioada detenției.

Foto T- Dan Voiculescu și Mihai Gâdea (personajele 2 și 4, de la stânga la dreapta), pe vremea când cuvântul "nudism" nu se referea neapărat la oamenii dezbrăcați de caracter. (sursa Academia Cațavencu)

No comments: